Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Harvest Moon Boy & Girl na PSP

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema lubie gre Harvest Moon i grałem do tychczas na emulatorach i grałem wersje harvest moon gameboyowom czyli mineral town ale ja wole na PSX back to nature.i tak se przeglądam strone i patrze że jest jakeś Harvest Moon Boy & Girl na PSP ja mam normalne PSP nie emulator PSP i czy ta wersja jest na PSP? Jeśli jest to jak wgrać tą wersje na PSP i czy jest w języku Polskim ?????

Prosze o odpowiedzi.

SR wielkie za błęndy.

76561198063234165.png

Opublikowano

Jest Harvest Moon Boy & Girl i Harvest Moon Hero of Leaf Valley obydwie gry są na PSP co do języku gry nie mam zielonego pojęcia ;) Jeśli chcesz spiracić to musisz mieć przerobione PSP (moge pomóc na PW) jeśli ci się nie chce przerabiać PSP musisz kupic grę za pieniądze.

Opublikowano

No spoko nie chce mi się kombinercić z PSP wjęc sobie kupie ale jeśli nieznajde w sklepie i nie znajde dobrych ofert to nie wisilaj się ;) ;) .Mam kuzyna ktury fachowo mi by to zrobił sam .Bo sam ma przerubke PSP i to dzięki nie mu mam PSP :) :) .

76561198063234165.png

Opublikowano

Jest jeszcze Harvest Moon Innocent Life (też PSP) wszystkie te gry trudno dostać - w sklepach nie ma a na allegro jest tylko 1 sztuka (Innocent Life) :P Zostaje ci chyba wizyta u kuzyna. (BTW ja swoje PSP przerobiłem sam w 3 minuty ;x)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...